Schäferuppfödning

Ebafarmens Kennel & Hundfoder

Hosabyvägen 12
294 71 Sölvesborg
Foder & Butik: 0736-50 85 37
Kennel: 0708-55 06 71

Schäferuppfödning


En av Sveriges största schäferkennlar

Du som redan är hundägare vet vilket fantastiskt husdjur hunden är, och hur mycket en hund bidrar med i en familj. Hunden brukar kallas för människans bästa vän, och det är lätta att förstå varför. Hundar som behandlas väl och vars behov ses till blir en oerhört lojal familjemedlem.


Schäfervalp

Schäfern

Det finns många fantastiska hundraser och varje ras präglas av sitt unika temperament, utseende och förmågor. Vi på Ebafarmen har fött upp schäferhundar sedan 1993 och bedriver idag en av Sveriges största professionella kennlar. Schäfern är en stor hund med mycket trevligt sinnelag. Den är arbetsvillig och lättlärd och mycket trogen sin familj. Den blir en bra vakthund, spårhund och kelgris beroende på vilket man uppmuntrar. Den behöver mycket motion, träning och engagemang för att inte bli uttråkad. Med det sagt kan vi varmt rekommendera schäfern som familjehund, den är väldigt barnvänlig.

Vi på Ebafarmen är med att avla fram morgondagens Schäferhundar så vi känner ett stort ansvar för att se till att de hundar vi föder upp har rastrogna egenskaper, utseende och – givetvis – mycket gott lynne.


Kom och träffa våra hundar!

När man väljer hundras så är det viktigt att träffa fullvuxna hundar inom den ras man är sugen för valpar är alltid bedårande. Den som vill köpa en schäfer bör lära känna rasen i vuxet format och därför får du som känner dig intresserad av att köpa en schäfervalp gärna komma och hälsa på oss på Ebafarmen innan du fattar något beslut.

Om du sedan vill köpa en valp från oss så kan vi diskutera dina önskemål och när vi väntas para eller få tillskott. Rätt hund är väl värd väntan!

100% omsorg

Gilla oss på Facebook

© 2024 Hundfoderjönköping.se. Alla rättigheter förbehållna.