Att

Ebafarmens Kennel & Hundfoder

Hosabyvägen 12
294 71 Sölvesborg
Foder & Butik: 0736-50 85 37
Kennel: 0708-55 06 71

Att ha hund


Ett fröjdefullt ansvar

Man kan välja att ha hund av flera olika anledningar. För vissa människor är det en helt naturlig sak att ha hund, något man inte kan tänka sig att vara utan. För andra är det ett stort beslut att skaffa hund, något man överväger länge.

En sak som alla hundägare bör ha gemensamt är att det finns tid, engagemang, kunskap och förmåga i varje hem som har, eller funderar på att skaffa, hund. Ingen hund bör tvingas vara ensamma mer än 4-5 timmar i sträck per dag, så i familjer där alla familjemedlemmar är borta på heltidsjobb eller spenderar heldagar i skolan är hund sällan ett alternativ, såvida man inte kan ta sig hem på lunchen, eller anlita en hundvakt på daglig basis.

Hundar är både intelligenta och lojala och behöver mycket fysisk och mental stimulans. Understimulerade hundar kan reagera genom att antingen bli väldigt slöa och sova sig genom dagarna, eller – vilket nog är vanligare – bli oroliga, skälla, gny och sabotera saker för att få tiden att gå.


Välj hundfoder med kritiskt öga

Det är precis lika viktigt för en hund att äta mat anpassad för dess behov, precis lika lite som tillsatsämnen får våra kroppar att må bra får onödiga tillsatser i hundfoder hundar att frodas. Hundar behöver ett högt proteinintag, en lång rad vitaminer i rätt balans samt att fodret givetvis är färskt och välkonserverat.

Ebafarmens hundfoder består av högkvalitativa, närproducerade råvaror och passar alla hundar. Välj vårt hundfoder om du vill känna dig säker på att hunden får i sig allt den behöver – varken mer eller mindre.

Det må vara ett stort ansvar att ha hund, men en ingen blir en så mysig och trofast vän som en hund blir. Det är värt mödan flera gånger om!

Schäfervalp

100% omsorg

Gilla oss på Facebook

© 2024 Hundfoderjönköping.se. Alla rättigheter förbehållna.